Over ons

Samen duurzaam verder

Een duurzamere bedrijfsvoering die gepaard gaat met structurele kostenbesparing waarbij investeringen zo laag mogelijk zijn. Dat is wat wij samen met u willen bereiken.

Tienmorgen Advies B.V. is een adviesbureau op het gebied van duurzaamheid. Ons dienstenpakket is zeer uitgebreid en word aangepast op uw wensen. Gezamenlijk met u maken wij een voor u op maat gemaakt plan van aanpak. Gezamenlijk inderdaad. Als adviseur alleen kunnen wij niet het beste rendement bereiken. We hebben u nodig. Uw werkwijze en manier van ondernemen, in het brede duurzame speelveld, is maatbepalend. Het plan van aanpak moet hierop aansluiten. Of u nu alleen lagere kosten wilt, het energieverbruik wilt verlagen of energieneutraal wilt ondernemen, wij zijn uw onafhankelijk adviseur die naar u luistert en met u uw ambities waarmaakt.

Een stukje geschiedenis..........
Edwin Boerman, oprichter van Tienmorgen Advies B.V., is al ruim 25 jaar werkzaam op het gebied van duurzaam ondernemen. In de beginjaren was energiebesparing en binnenklimaat een onderwerp. Op het gebied van binnenklimaat heeft hij diverse opleidingen zoals geluid in luchtbehandelingsinstallaties, luchtverdeling in luchtbehandelingsinstallaties en studies op het gebied van binnenklimaat afgerond. Op het gebied van energiebesparing heeft hij als één van de eerste de titel Gecertificeerd Energieonderzoeker behaald.

Vanaf 2000 werd de energiemarkt geliberaliseerd. Deze ontwikkelingen werden op de voet gevolgd. Europese regelgeving voor met name de Non-profit werd actief. De Europese aanbesteding voor de inkoop van energie werd een feit. Ook hierin werd de kennis verder doorontwikkeld door diverse specifieke inkoop opleidingen.

Klimaatverandering kwam op de agenda. Vanuit de overheid werd beleid gevoerd om CO2-emissie te beperken. De verschillende subsidieregelingen werden van kracht. Vanuit het bedrijfsleven werd verder ingespeeld op het thema CO2-reductie en maatschappelijk verantwoord ondernemen. De verschillende keurmerken en certificeringen werden een feit. Ook deze ontwikkelingen werden op de voet gevolgd.

Na de oprichting van Tienmorgen Advies B.V. werd deze kennis en ervaring de basis voor een specialistisch adviesbureau waar persoonlijke aandacht medebepalend is voor de manier van werken.

Adres & contact

Vlietstraat 5-7
3371 SX Hardinxveld-Giessendam

Telefoon 0184 - 633 875
E-mail info@tienmorgenadvies.nl
BTW-id NL862640209B01