Nog geen energielabel C? Uw Pand voldoet niet aan wet- en regelgeving."

Onderzoek labelverbetering

Vanaf 1 januari 2023 moet vrijwel elk kantoor groter dan 100 m² minimaal Energielabel C hebben. Heeft u nog geen energielabel of een lagere score, dan voldoet uw pand niet aan de huidige wetgeving.

In het Bouwbesluit is opgenomen dat ieder kantoor, dat niet aan de eisen voldoet, niet meer als kantoor gebruikt mag worden.

Wij onderzoeken uw pand en bepalen uw huidige energielabel. Vervolgens worden de energiebesparende maatregelen in kaart gebracht welke nodig zijn om minimaal label C voor uw pand te bereiken. U voldoet dan aan de eisen van 2023. Na 2030 komen er echter voor alle gebouwen criteria aangaande energiezuinigheid. Om te voorkomen dat u na 2023 weer aan de slag moet, beoordelen we uw pand ook op basis van de renovatiestandaard. Zo weet u zeker dat uw pand voldoende energiezuinig is tot 2050.

Na implementatie van de energiebesparende maatregelen kunt u een nieuw label aanvragen.

Energielabel

Wet- en regelgeving

De labelverbetering is één van de verplichtingen op het gebied van energiebesparing en de energietransitie. 

Wij kunnen voor u een maatwerkoplossing opstellen zodat u volledig voldoet aan alle wetgeving. U weet dan precies wat u moet uitvoeren en wat de investeringen zijn op de korte en lange termijn. Deze maatwerkoplossing wordt de basis voor uw energiemanagement.

Interesse? Neem contact op!

onafhankelijk • eerlijk • betrokken

Telefoon: 0184 - 633 875
E-mail: info@tienmorgenadvies.nl

Contactformulier

Adres & contact

Vlietstraat 5-7
3371 SX Hardinxveld-Giessendam

Telefoon 0184 - 633 875
E-mail info@tienmorgenadvies.nl
BTW-id NL862640209B01