Structureel aan de slag met energiebesparing."

Energiemanagement

Energiemanagement is niet langer vrijblijvend. U, als eindgebruiker, moet energiemanagement in uw organisatie implementeren. De eisen die de overheid hieraan stelt verschillen per gebruiker.

Grofweg kan gesteld worden dat hoe groter uw energieverbruik of organisatie, des te meer eisen worden er aan energiemanagement gesteld. Energiemanagement houdt in dat een organisatie structurele maatregelen neemt om minimaal energie en grondstoffen te verbruiken. Met energiemanagement vergroot u de energie-efficiëntie van uw organisatie.

Grofweg neemt u de volgende stappen:
Plan: U maakt beleid.
Do: U voert de acties, plannen en maatregelen uit.
Check: U controleert de resultaten.
Act: Op basis van de resultaten stuurt u bij en maakt u nieuw beleid.

Wij kunnen u begeleiden met energiemanagement. We weten precies aan welke eisen u moet voldoen. In overleg met u bepalen we hoe uw energiemanagement eruit moet gaan zien, welke zaken u zelf kunt uitvoeren en waar u nog ondersteuning nodig heeft.

Energiemanagement

Een Energiemanagemensysteem als ondersteuning

U gaat aan de slag met energiemanagement. Wij adviseren u om ook een energiemanagementsysteem te plaatsen.

Uit onze ervaring blijkt dat bewaking van het energieverbruik door eindgebruikers vaak door andere zaken in de slof raakt. Ook is het vaak moeilijk om de gemeten waarden te vertalen naar verbeteringsvoorstellen. Tienmorgen Advies B.V. kan, naast de monitoring, ook de bewaking volledig overnemen. Daarbij is er een keuze tussen continubewaking en maandbewaking.

Interesse? Neem contact op!

onafhankelijk • eerlijk • betrokken

Telefoon: 0184 - 633 875
E-mail: info@tienmorgenadvies.nl

Contactformulier

Adres & contact

Vlietstraat 5-7
3371 SX Hardinxveld-Giessendam

Telefoon 0184 - 633 875
E-mail info@tienmorgenadvies.nl
BTW-id NL862640209B01