Structurele aandacht voor energiebesparing."

Begeleiding certificering Energiemanagement ISO 50001

ISO 50001 is de internationale norm voor energiemanagementsystemen. De norm richt zich specifiek op het terugdringen van het energieverbruik van een organisatie.

Deze internationale norm specificeert eisen voor het inrichten, implementeren, onderhouden en verbeteren van een energiemanagementsysteem. Zo'n systeem helpt uw organisatie een systematische benadering te volgen voor continue verbetering van de energieprestaties, met inbegrip van energie-efficiency en energieverbruik. Wij begeleiden uw organisatie bij de implementatie van deze norm en stellen de benodigde documenten op. Op basis hiervan kan uw organisatie een certificering bij de Certificerende Instelling aanvragen.

ISO 50001 Energiemanagement

Vrijstelling voor de Energie-audit (EED)

Uw organisatie kan een vrijstelling voor de Energie-audit (EED) aanvragen.

Indien u een energiemanagementsysteem heeft ingericht volgens Energiemanagement ISO 50001 kan onder bepaalde voorwaarden een vrijstelling voor de Energie-audit (EED) aangevraagd worden.

Ceene energiemanagementsysteem als ondersteuning

Wij adviseren energiemanagement te comboineren met een goed energiemanagementsysteem.

Realtime inzicht in uw energieverbruik, alarmeringen van afwijkingen en beoordelen van het rendement van energiebesparende maatregelen is bij energiemanagement een onderdeel. Een goed energiemanagementsysteem zoals TiMoPlus is daarbij noodzakelijk.

Interesse? Neem contact op!

onafhankelijk • eerlijk • betrokken

Telefoon: 0184 - 633 875
E-mail: info@tienmorgenadvies.nl

Contactformulier

Adres & contact

Vlietstraat 5-7
3371 SX Hardinxveld-Giessendam

Telefoon 0184 - 633 875
E-mail info@tienmorgenadvies.nl
BTW-id NL862640209B01