Structurele aandacht voor energiebesparing."

Begeleiding certificering Energiemanagement ISO 50001

ISO 50001 is de internationale norm voor energiemanagementsystemen. De norm richt zich specifiek op het terugdringen van het energieverbruik van een organisatie.

Deze internationale norm specificeert eisen voor het inrichten, implementeren, onderhouden en verbeteren van een energiemanagementsysteem. Zo'n systeem helpt uw organisatie een systematische benadering te volgen voor continue verbetering van de energieprestaties, met inbegrip van energie-efficiency en energieverbruik. Wij begeleiden uw organisatie bij de implementatie van deze norm en stellen de benodigde documenten op. Op basis hiervan kan uw organisatie een certificering bij de Certificerende Instelling aanvragen.

ISO 50001 Energiemanagement

Vrijstelling voor de Energieaudit (EED)

Uw organisatie kan een vrijstelling voor de Energieaudit (EED) aanvragen.

Indien u een energiemanagementsysteem heeft ingericht volgens Energiemanagement ISO 50001 kan onder bepaalde voorwaarden een vrijstelling voor de Energieaudit (EED) aangevraagd worden.

Combinatie met Monitoring en Bewaking

Wij adviseren u Energiemanagement te combineren met Monitoring en Bewaking.

Monitoring en Bewaking geeft real time inzicht in en bewaking van uw energieverbruik en is daarmee een onmisbare aanvulling op Energiemanagement.

Interesse? Neem contact op!

onafhankelijk • eerlijk • betrokken

Telefoon: 0184 - 633 875
E-mail: info@tienmorgenadvies.nl

Contactformulier

Adres & contact

Vlietstraat 5-7
3371 SX Hardinxveld-Giessendam

Telefoon 0184 - 633 875
E-mail info@tienmorgenadvies.nl
BTW-id NL862640209B01