De energiebesparende maatregelen in kaart gebracht."

Energiescan

U wilt in uw pand besparen op het energieverbruik en de daarbij behorende kosten. Maar waar moet u beginnen? Wat wordt de terugverdientijd van een maatregel? Hoe hoog wordt de investering en zijn er subsidiemogelijkheden?

Uw pand heeft een lager energieverbruik dan 50.000 kWh en 25.000 m³ Aeq. Het Besluit activiteiten leefomgeving (Bal). Vanzelfsprekend is het toch zinvol om de energiebesparende maatregelen in kaart te brengen.

Wij inventariseren alle energiebesparende maatregelen. Van de inventarisatie ontvangt u een rapportage met daarin een overzicht van de energiebesparende maatregelen met een terugverdientijd tot vijf jaar, mogelijkheden van duurzame energieopwekking en een overzicht van de organisatorische en gedragsmaatregelen. Vanzelfsprekend wordt ingegaan op de subsidiemogelijkheden.

Energiescan

Wet- en regelgeving

Het Besluit activiteiten leefomgeving (Bal) is niet de enige wet op het gebied van energiebesparing en de energietransitie.

 Wij kunnen voor u een maatwerkoplossing opstellen zodat u volledig voldoet aan alle wetgeving. U weet dan precies wat u moet uitvoeren en wat de investeringen zijn op de korte en lange termijn. Deze maatwerkoplossing wordt de basis voor uw energiemanagement.

Interesse? Neem contact op!

onafhankelijk • eerlijk • betrokken

Telefoon: 0184 - 633 875
E-mail: info@tienmorgenadvies.nl

Contactformulier

Adres & contact

Vlietstraat 5-7
3371 SX Hardinxveld-Giessendam

Telefoon 0184 - 633 875
E-mail info@tienmorgenadvies.nl
BTW-id NL862640209B01