Juiste keuze voor energieopwekking met het hoogste rendement."

Haalbaarheidsstudie duurzame energieopwekking

Het Besluit activiteiten leefomgeving (Bal) verplicht bedrijven en instellingen met een verbruik boven de 50.000 kWh of 25.000 m³ aardgas (Aeq) het pand te voorzien van duurzame energieopwekking. Voordat u wilt gaan investeren, dienen de kosten en baten op een rij gezet te worden. Ook dient er aandacht besteed te worden aan de mogelijkheden van teruglevering.

Op het gebied van duurzame energie zijn er zeer veel mogelijkheden. Denk daarbij aan zonnepanelen, windenergie maar ook aan bijvoorbeeld warmtepompen en heatpipes. Wij brengen alle mogelijkheden in kaart. Ook beoordelen we de netcapaciteit en de mogelijkheden voor teruglevering.

Het resultaat:
De eindgebruiker kan een gefundeerde keuze maken voor de energieopwekking met het hoogste rendement.

Haalbaarheidsstudie duurzame energieopwekking

Congestiemanagement

U kunt niet altijd elektriciteit aan het net terugleveren.

Door middel energiemanagementsysteem TiMoPlus kunt u groepen inschakelen en zonnepanelen terugregelen zodat teruglevering niet meer voorkomt.

Wet- en regelgeving

Duurzame energieopwekking is één van de maatregelen die uitgevoerd moet worden. Er is veel meer wet- en regelgeving van kracht om de opwarming van de aarde te beperken. deze wet- en regelgeving heeft invloed op de aanschaf of verkoop van een pand.

Wij kunnen  een maatwerkoplossing opstellen zodat de eindgebruiker volledig voldoet aan alle wetgeving. Hij weet dan precies wat hij moet uitvoeren en wat de investeringen zijn op de korte en lange termijn

Interesse? Neem contact op!

onafhankelijk • eerlijk • betrokken

Telefoon: 0184 - 633 875
E-mail: info@tienmorgenadvies.nl

Contactformulier

Adres & contact

Vlietstraat 5-7
3371 SX Hardinxveld-Giessendam

Telefoon 0184 - 633 875
E-mail info@tienmorgenadvies.nl
BTW-id NL862640209B01