De energiebesparende maatregelen in kaart gebracht."

Energiescan

Uw klant wil een ander pand aankopen. Maar welke erkende energiebesparende maatregelen moeten uitgevoerd worden? Wat wordt de terugverdientijd van een maatregel? Hoe hoog wordt de investering en zijn er subsidiemogelijkheden?

Het  pand heeft een lager energieverbruik dan 50.000 kWh en 25.000 m³ Aeq. Het Besluit activiteiten leefomgeving (Bal) is dan niet van toepassing. Vanzelfsprekend is het toch zinvol om de energiebesparende maatregelen in kaart te brengen. Wij inventariseren alle maatregelen. Van de inventarisatie ontvangt uw klant een rapportage met daarin een overzicht van de energiebesparende maatregelen met een terugverdientijd tot vijf jaar, mogelijkheden van duurzame energieopwekking en een overzicht van de organisatorische en gedragsmaatregelen. Vanzelfsprekend wordt ingegaan op de subsidiemogelijkheden.

Energiescan

Wet- en regelgeving

De energiescan is een goede basis om duurzaam ondernemen vorm te geven. Op het gebied van duurzaamheid en de energietransitie is echter veel wet-en regelgeving van kracht.

Wij kunnen voor de eindgebruiker een maatwerkoplossing opstellen zodat volledig voldaan wordt aan alle wetgeving. De eindgebruiker weet dan precies wat uitgevoerd moet worden en wat de investeringen zijn op de korte en lange termijn.

Interesse? Neem contact op!

onafhankelijk • eerlijk • betrokken

Telefoon: 0184 - 633 875
E-mail: info@tienmorgenadvies.nl

Contactformulier

Adres & contact

Vlietstraat 5-7
3371 SX Hardinxveld-Giessendam

Telefoon 0184 - 633 875
E-mail info@tienmorgenadvies.nl
BTW-id NL862640209B01