Rekening houden met beperkingen op het gebied van teruglevering en afname."

Congestiemanagement

Uw klant wil een ander pand aankopen. Is de elektriciteitsaansluiting van het pand wel toereikend voor de bedrijfvoering van uw klant?  een te jkleine aansluitng kan grote gevolgen hebben voor de bedrijfsvoering.

Het elektriciteitsnetwerk raakt steeds verder overbelast. Teruglevering van elektriciteit,is op steeds meer plaatsen niet meer of beperkt mogelijk. Ook het vergroten van een aansluiting of uitbreiden van  capaciteit wordt steeds moeilijker. 

Als uw klant grond of een nieuw pand wil gaan aankopen , is he tvan belang om de mogelijkheden voor afname en teruglevering eerst in kaart te brengen. Een situatie waar een klant wil gaan verhuizen met een capaciteit die niet voldoende is, willen we ten alle tijden voorkomen. 

De beperkingen van het elektriciteitsnet kunnen wij niet oplossen. Waar wij u wel advies in kunnen geven, is het verschuiven van energieverbruik, schakelen en regelen van apparatuur en  zonnepanelen. Het doel hiervan is om de beschikbare capaciteit zo effectief mogelijk in te zetten.

Grofweg houdt congestiemanagement het volgende in:
beoordelen beperkingen teruglevering;
beoordelen beperkingen afname;
beoordelen van uw verbruiksprofiel;
beoordelen van uw terugleverprofiel;
advies regelen en schakelen;
begeleiding implementatie.

Wilt uw klant grond of een pand aankopen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

(energie)managementsysteem TiMoPlus

Een energiemanagementsysteem als hart van congestiemanagement

Kies voor een centraal systeem in plaats van losse regelsystemen per fabrikant. Dan weet u zeker dat alles naar behoren functioneert.

Leveranciers (van laadpalen, warmtepompen, zonnepanelen, opslag, enzovoort) leveren een eigen oplossing om te regelen. Deze systemen communiceren niet met elkaar en werken elkaar daardoor tegen. Ook machines en perslucht kunnen een bijdrage leveren aan  goed functionerend congestiemanagement.. Van belang is dat er gekozen wordt voor een energiemanagementsysteem  wat merkonafhankelijk kan regelen en schakelen.

TiMoPlus regelt en schakelt merkonafhankelijk, is volledig vrij programmeerbaar en is aan te passen aan elke situatie.

Meer weten over de mogelijkheden van TiMoPlus?

Interesse? Neem contact op!

onafhankelijk • eerlijk • betrokken

Telefoon: 0184 - 633 875
E-mail: info@tienmorgenadvies.nl

Contactformulier

Adres & contact

Vlietstraat 5-7
3371 SX Hardinxveld-Giessendam

Telefoon 0184 - 633 875
E-mail info@tienmorgenadvies.nl
BTW-id NL862640209B01