Ook na 2030 voldoen aan wet- en regelgeving."

Onderzoek Renovatiestandaard

Gaat u voor 2030 uw utiliteitsgebouw renoveren? Kijk dan of uw gebouw voldoet aan de renovatiestandaard. De renovatiestandaard is een vrijwillige richtlijn voor de energieprestatie van utiliteitsgebouwen. Een gebouw dat aan de renovatiestandaard voldoet is energiezuinig genoeg tot 2050.

In 2030 wordt de vrijwillige renovatiestandaard omgezet in verplichte wetgeving. Er wordt per type gebouw een eindnorm voor de energieprestatie in 2050 vastgesteld. Op basis van de huidige vrijwillige renovatiestandaard kunt u nu al zekerheid krijgen dat uw pand energiezuinig genoeg is tot 2050. Door nu al rekening te houden met de renovatiestandaard kunt u voorkomen dat u voor 2050 meerdere keren moet gaan verduurzamen.

Wij beoordelen de energiezuinigheid van uw pand aan de hand van de renovatiestandaard. Vervolgens worden de energiebesparende maatregelen in kaart gebracht welke nodig zijn om te voldoen aan deze vrijwillige richtlijn.

Energielabel

Wet- en regelgeving 

De renovatiestandaard is één van de maatregelen om de energietransitie vorm te geven. Er is echter veel wet- en regelgeving opgesteld op het gebied van energiebesparing en de energietransitie. 

Wij kunnen voor u een maatwerkoplossing opstellen zodat u volledig voldoet aan alle wetgeving. U weet dan precies wat u moet uitvoeren en wat de investeringen zijn op de korte en lange termijn. Deze maatwerkoplossing wordt de basis voor uw energiemanagement.

Interesse? Neem contact op!

onafhankelijk • eerlijk • betrokken

Telefoon: 0184 - 633 875
E-mail: info@tienmorgenadvies.nl

Contactformulier

Adres & contact

Vlietstraat 5-7
3371 SX Hardinxveld-Giessendam

Telefoon 0184 - 633 875
E-mail info@tienmorgenadvies.nl
BTW-id NL862640209B01