Besparingen in kaart gebracht."

Energiescan

Vanzelfsprekend wilt u als gemeente voldoen aan de informatieplicht energiebesparing en aanvullend besparen op het energieverbruik en de daarbij behorende kosten. Maar waar moet u beginnen? Wat wordt de terugverdientijd van een maatregel? Hoe hoog wordt de investering en zijn er subsidiemogelijkheden?

Wij inventariseren alle maatregelen. Van de inventarisatie ontvangt u een rapportage met daarin een overzicht van de energiebesparende maatregelen met een terugverdientijd tot vijf jaar, mogelijkheden van duurzame energieopwekking en een overzicht van de organisatorische en gedragsmaatregelen. Vanzelfsprekend wordt ingegaan op de subsidiemogelijkheden.

Energiescan

Inventarisatie op afstand is mogelijk

Vanzelfsprekend werken wij tijdens de inventarisatie volgens de RIVM richtlijnen. Wij kunnen ons voorstellen dat u, in verband met het coronavirus, de vookeur heeft dat wij de inventarisatie op afstand uitvoeren. Dit is geen enkel probleem.

Wij kunnen, met uw hulp, uw gebouw en gebouw gebonden installaties op afstand inventariseren. Ook brengen we zo alle energiebesparende maatregelen in kaart. 

Energiescan voor gemeenten

Heeft u meerdere panden in uw beheer en wilt u weten hoe deze presteren op het gebied van energieverbruik?

Wij kunnen niet alleen een energiescan voor de verschillende panden uitvoeren maar ook de panden onderling vergelijken door middel van een benchmark. Zo weet u direct welk pand het minst gunstig omgaat met energie en dus als eerste uw aandacht verdient.

Informatieplicht energiebesparing en start van duurzaam ondernemen

De Energiescan is een goede basis om duurzaam ondernemen vorm te geven. Met de uitkomsten kan voldaan worden aan de informatieplicht energiebesparing.

De Energiescan is een goede basis om duurzaam ondernemen vorm te geven. Met de uitkomsten kan voldaan worden aan de informatieplicht energiebesparing.

Interesse? Neem contact op!

onafhankelijk • eerlijk • betrokken

Telefoon: 0184 - 633 875
E-mail: info@tienmorgenadvies.nl

Contactformulier

Adres & contact

Vlietstraat 5-7
3371 SX Hardinxveld-Giessendam

Telefoon 0184 - 633 875
E-mail info@tienmorgenadvies.nl
BTW-id NL862640209B01