Geen onnodig energieverbruik en een beter binnenklimaat."

Controlemeting cv-installatie

Het Besluit activiteiten leefomgeving (Bal) verplicht bedrijven en instellingen om jaarlijks de instellingen van het verwarmingssysteem te controleren. Een Controlemeting cv-installatie geeft inzicht in deze instellingen.

Veel cv-installaties staan niet goed ingesteld. De instellingen van cv-installaties bepalen voor een groot deel het comfort in uw pand. Als de installatie niet goed staat ingesteld, kunnen er klachten ontstaan zoals te warm, te koud, te droog, enzovoort. Onderzoek wijst uit dat door dergelijke klachten de productiviteit vermindert. Ook is het energieverbruik van een niet goed ingeregelde installatie vaak te hoog. Door het uitvoeren van een controlemeting komen onjuiste instellingen aan het licht. Op basis van de controlemeting kan de installateur uw cv-installatie correct inregelen.

Controlemeting cv-installaties

Wet- en regelgeving

Een jaarlijkse controle van de instellingen van de cv-installatie is één van de DBO maatregelen die uitgevoerd moet worden. Er is veel meer wet- en regelgeving van kracht om de opwarming van de aarde te beperken. 

Wij kunnen voor u een maatwerkoplossing opstellen zodat u volledig voldoet aan alle wetgeving. U weet dan precies wat u moet uitvoeren en wat de investeringen zijn op de korte en lange termijn. Deze maatwerkoplossing wordt de basis voor uw energiemanagement.

Interesse? Neem contact op!

onafhankelijk • eerlijk • betrokken

Telefoon: 0184 - 633 875
E-mail: info@tienmorgenadvies.nl

Contactformulier

Adres & contact

Vlietstraat 5-7
3371 SX Hardinxveld-Giessendam

Telefoon 0184 - 633 875
E-mail info@tienmorgenadvies.nl
BTW-id NL862640209B01