Ook uw gebouwen worden aardgasvrij."

Begeleiding aardgasvrije gebouwen

In het Klimaatakkoord is afgesproken dat Nederland stopt met het gebruik van aardgas. Ook de gemeentelijke panden moeten uiterlijk 2050 aardgasvrij zijn. Uw gemeenten heeft in de Regionale Energie Strategie (RES) het tijdstip aangegeven wanneer in wijken gestart wordt.

In uw Regionale Energie Strategie is de planning van uw hele gemeente opgenomen.  Ook de gemeentelijke panden komen aan de beurt. U kunt natuurlijk afwachten. Wij adviseren u om echter om nu al aan de slag te gaan. Met alle wetgeving op het gebied van energiebesparing kan de transitie naar een pand zonder aardgas goed meegenomen worden.

Bij een aardgasvrij pand kunt u denken aan verschillende systemen zoals bijvoorbeeld een lucht-water warmtepomp, bron gebonden warmtepomp, VRF/VRV systeem enzovoort. Wij brengen alle mogelijkheden voor u in kaart. Per systeem berekenen wij de terugverdientijd, geven de voor- en nadelen op en beoordelen de subsidiemogelijkheden. Op basis hiervan kunt u een gefundeerde keuze maken voor het systeem wat in uw situatie de meest optimale keuze is.

Begeleiding aardgasvrije gebouwen

Wet- en regelgeving

Een aardgasvrije toekomst is één van de doelstellingen van de overheid om de opwarming van de aarde te beperken. 

Er is veel meer wet- en regelgeving van kracht. Wij kunnen voor u een maatwerkoplossing opstellen zodat u volledig voldoet aan alle wetgeving. U weet dan precies wat u moet uitvoeren en wat de investeringen zijn op de korte en lange termijn. Deze maatwerkoplossing wordt de basis voor uw energiemanagement.

Interesse? Neem contact op!

onafhankelijk • eerlijk • betrokken

Telefoon: 0184 - 633 875
E-mail: info@tienmorgenadvies.nl

Contactformulier

Adres & contact

Vlietstraat 5-7
3371 SX Hardinxveld-Giessendam

Telefoon 0184 - 633 875
E-mail info@tienmorgenadvies.nl
BTW-id NL862640209B01