Gefundeerde systeemkeuze voor verwarmen en koelen."

Ontwerp installatie

Nieuwbouw, verbouwing of renovatie? Wij kunnen uw klant helpen met het maken van keuzes op het gebied van systemen en energieneutraal bouwen. 

Het Bouwbesluit stelt eisen aan de energiezuinigheid van gebouwen. Ons doel is om het ontwerp van nieuwbouw, verbouwing of renovatie zo energiezuinig en, indien mogelijk, zelfs energieneutraal te krijgen. Natuurlijk worden daarbij de investeringskosten, subsidies en terugverdientijd meegenomen.

Systeemkeuze

Gaat uw klant (ver)bouwen zonder gas? Is er sprake van een lucht-water warmtepomp of toch een brongebonden warmtepomp? Of is er nog geen keuze gemaakt? Wij kunnen u hierbij op weg helpen. 

Wij kunnen u adviseren over systeemkeuzes en kennen alle voor- en nadelen van de diverse systemen. Vanzelfsprekend kunnen wij ook de investeringskosten en het energieverbruik van de diverse systemen voor u naast elkaar zetten.

Wel of niet energieneutraal bouwen, verbouwen of renoveren

Vanaf 1 januari 2021 moeten nieuwe gebouwen bijna energieneutraal (BENG) gebouwd worden. Wat te denken bij uw verbouwing of renovatie? Behoort het tot de mogelijkheden om uw pand energieneutraal te maken? Wat wordt de terugverdientijd en de meerinvestering?

Energieneutraal bouwen is een thema wat steeds meer aandacht krijgt. De bijbehorende producten, bijvoorbeeld zonnepanelen, PVT panelen, warmtepompen en VRF systemen maken een stormachtige ontwikkeling door. Hierdoor komt een energieneutraal gebouw steeds meer binnen handbereik. Wij kunnen de mogelijkheden voor  nieuwbouw, verbouwing of renovatie inventariseren en de meerinvestering en terugverdientijd berekenen. Op basis hiervan kan de eindgebruiker een gefundeerde keuze maken voor de mate waarin het gebouw energieneutraal dient te worden.

Ontwerp en begeleiding

Bouwteam

Met een bouwteam een beter eindresultaat.

Wij begeleiden de bouw naar een beter eindresultaat. Dit doen wij alleen in bouwteamverband. Wij zijn ervan overtuigd dat door middel van een bouwteam het eindresultaat beter is dan door middel van het ontwerpen van een geheel gebouw en dit vervolgens aan te besteden.

Interesse? Neem contact op!

onafhankelijk • eerlijk • betrokken

Telefoon: 0184 - 633 875
E-mail: info@tienmorgenadvies.nl

Contactformulier

Adres & contact

Vlietstraat 5-7
3371 SX Hardinxveld-Giessendam

Telefoon 0184 - 633 875
E-mail info@tienmorgenadvies.nl
BTW-id NL862640209B01