Zorg voor label C of beter zodat uw pand in 2023 nog gebruikt mag worden."

Onderzoek labelverbetering

Per 1 januari 2023 moet elk kantoor groter dan 100 m2 minimaal energielabel C hebben.

Voldoet het pand dan niet aan de eisen, dan mag u het per 1 januari 2023 niet meer als kantoor gebruiken. Deze verplichting staat in het Bouwbesluit.

Tienmorgen Advies B.V. onderzoekt uw pand en bepaalt het huidige energielabel. Vervolgens worden de energiebesparende maatregelen in kaart gebracht welke nodig zijn om minimaal label C voor uw pand te bereiken. 

Na implementatie van de energiebesparende maatregelen kunt u een nieuw label aanvragen.

Energielabel

Inventarisatie op afstand is mogelijk

Vanzelfsprekend werken wij tijdens de inventarisatie volgens de RIVM richtlijnen. Wij kunnen ons voorstellen dat u, in verband met het coronavirus, de vookeur heeft dat wij de inventarisatie op afstand uitvoeren. Dit is geen enkel probleem.

Wij kunnen, met uw hulp, uw gebouw en gebouw gebonden installaties op afstand inventariseren. Ook brengen we zo alle energiebesparende maatregelen in kaart. 

Combinatie met andere wettelijke verplichtingen

Valt uw organisatie onder het Activiteitenbesluit Milieubeheer en de informatieplicht energiebesparing? Wij combineren deze onderzoeken met het Onderzoek labelverbetering.

Als uw organisatie onder het Activiteitenbesluit Milieubeheer of de Energieaudit valt, dient u energiebesparende maatregelen uit te voeren. Deze maatregelen hebben invloed op het energielabel en worden dan ook vanzelfsprekend meegenomen in het Onderzoek labelverbetering.

Interesse? Neem contact op!

onafhankelijk • eerlijk • betrokken

Telefoon: 0184 - 633 875
E-mail: info@tienmorgenadvies.nl

Contactformulier

Adres & contact

Vlietstraat 5-7
3371 SX Hardinxveld-Giessendam

Telefoon 0184 - 633 875
E-mail info@tienmorgenadvies.nl
BTW-id NL862640209B01