Uw onderneming duurzaam voor klanten."

Begeleiding Green Key

Green Key is een bekend internationaal keurmerk voor duurzame bedrijven in de recreatie en horeca.

Accommodaties met een Green Key voldoen aan strenge normen op het gebied van duurzaamheid, milieu en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Deze normen richten zich onder andere op
interne en externe communicatie, duurzaamheid in het management van de onderneming, gebruik van energie en water, afvalmanagement, papierverbruik en duurzame inkoop. Voor de verschillende bedrijfssectoren zijn er verschillende normen. Het certificaat kent in Nederland drie niveaus. Hoe meer milieumaatregelen een onderneming heeft ingevoerd, hoe hoger het 'milieuvriendelijke' niveau.

Wij begeleiden het certificeringstraject en de implementatie van Green Key binnen uw onderneming. In onderling overleg wordt het ambitieniveau van uw onderneming vastgesteld. Alle benodigde documenten worden door ons opgesteld. Op basis hiervan kan uw onderneming een keuring aanvragen.

Green Key

Voordelen Green Key

Met Green Key heeft u inzicht in uw MVO-beleid. Maar er zijn nog meer voordelen.

Wist u dat steeds meer grote bedrijven bij het kiezen van een zaal MVO laten meewegen in de beslissing? Sterker nog.... een aantal bedrijven huren alleen bij horecaondernemingen met een Green Key certificaat.

Interesse? Neem contact op!

onafhankelijk • eerlijk • betrokken

Telefoon: 0184 - 633 875
E-mail: info@tienmorgenadvies.nl

Contactformulier

Adres & contact

Vlietstraat 5-7
3371 SX Hardinxveld-Giessendam

Telefoon 0184 - 633 875
E-mail info@tienmorgenadvies.nl
BTW-id NL862640209B01