Referenties

Logo Hoogwerkservice

Hoogwerkservice B.V.

Luuk van der hoek

Voor de nieuwbouw van ons nieuwe pand in Schelluinen heeft Tienmorgen Advies voor ons de subsidie aanvragen gedaan. Edwin Boerman heeft dit proces begeleid van het begin tot het einde. Hij heeft ons ontzorgd en op een deskundige manier begeleid. Wij zijn tevreden met de diensten die hij voor Hoogwerkservice heeft geleverd!


Ronald Verkeersopleidingen

Ronald Verkeersopleidingen B.V.

Ronald van Ee

Door de bouw van ons nieuwe pand zijn wij via onze aannemer in contact gekomen met Edwin Boerman. Hij heeft ons ontzorgd op het gebied van subsidie. Dit heeft hij op een kundige manier begeleid. 


Aannemersbedrijf Van Houwelingen Giessenburg

Aannemersbedrijf Van Houwelingen Giessenburg B.V.

Arie van Houwelingen

Tienmorgen Advies controleert voor ons de energiefacturen, koopt energie in en houdt het energieverbruik in de gaten. Zij geven duidelijke adviezen waarbij wij zien dat ze zich inleven in onze situatie. Wij hebben energie aan Tienmorgen Advies uitbesteed en hoeven er eigenlijk niet meer naar om te kijken. Dit is echt een bedrijf met zeer veel kennis waar je als kleinere ondernemer ook serieus genomen wordt.


Hoogenboezem

Hoogenboezem

Martin Hoogenboezem

Edwin heeft ons prima begeleid en ontzorgd met betrekking tot de aanvraag van subsidies voor de elektrische en werktuigbouwkundige installaties van onze nieuwbouwpand op het industrieterrein Schelluinen-West. Niet alleen voor de warmtepompen in combinatie met vloerverwarming en de ledverlichting, maar ook voor een aantal andere zaken waarvan wij niet wisten dat daar subsidie voor aangevraagd kon worden.


Logo Bouwonderneming Stout

Bouwonderneming Stout (van Herk groep)

Jan Korevaar

Tienmorgen Advies heeft Bouwonderneming Stout (van Herk groep) geadviseerd bij de certificering voor de CO2-Prestatieladder. Dankzij dit advies en de adequate aanpak van Edwin Boerman was het mogelijk om binnen een kort tijdsbestek te beschikken over het CO2-bewust certificaat. Onze organisatie is nu in staat een stap te maken in het reduceren van de CO2-uitstoot.


Gebroeders Blokland

Gebroeders Blokland

René Biesheuvel

Wij hebben Tienmorgen Advies ingeschakeld voor onze nieuwbouw. Tijdens het bouwproces hebben ze begeleiding op het gebied van subsidies uitgevoerd. Dit heeft geresulteerd in subsidies voor onderdelen waarvan we niet eens wisten dat dit mogelijk was. Inmiddels werken wij bij projecten samen met Tienmorgen Advies. Zij begrijpen wat we willen en waar wij als Gebroeders Blokland voor staan. Degelijke kwaliteit met een duurzaam karakter.


Boer B.V.

Boer B.V.

Jolanda van de Wetering-Boer

In 2016 kwamen wij in contact met Edwin Boerman van Tienmorgen Advies. Onze kwaliteitsmanager had wegens andere werkzaamheden de laatste maanden niet de juiste aandacht kunnen besteden aan de
C02-Prestatieladder binnen ons bedrijf. Edwin heeft ons keurig begeleid alles binnen korte tijd weer up to date te maken en tot nu toe te houden. Bovendien heeft hij ervoor gezorgd dat we een stuk voordeliger uit zijn met onze energiekosten.


VKV Groep B.V.

VKV Groep B.V.

Peter van Kerkhof

De VKV groep was eerst klant bij een groot inkoopcollectief voor onze energie. Zij controleerden onze energiefacturen en voerden dezelfde werkzaamheden uit welke Tienmorgen Advies nu voor ons gaat uitvoeren. Dhr. Boerman werkte al langer voor de VKV groep en werkt alle subsidietrajecten uit. De persoonlijke benadering, betrokkenheid en kennis van zaken die Edwin daarin legt, zijn voor ons de reden om ook het energietraject over te dragen naar Tienmorgen Advies. Alhoewel we daar nog mee moeten starten, zien we uit naar een nog completere samenwerking en de ongetwijfeld gunstige afspraken en besparingen die hij voor ons gaat realiseren.


Van Wijngaarden Marine Services B.V.

Corry van Wijngaarden-Dekker

Tienmorgen Advies heeft subsidies geregeld voor ons nieuwe kantoor. Ook regelen zij de inkoop van energie, controleren de facturen en beoordelen het energieverbruik van ons pand. Een partij die ons begrijpt en doet wat wij vragen. Ze komen zeer kundig en sociaal over.


Van den Berg Oogzorg

Van den Berg Oogzorg B.V.

Paul van den Berg

De heer Boerman komt zeer ter zake kundig over.
Heeft voor mij geregeld dat het me veel geld gaat besparen!
Kortom: zeer tevreden

Adres & contact

Vlietstraat 5-7
3371 SX Hardinxveld-Giessendam

Telefoon 0184 - 633 875
E-mail info@tienmorgenadvies.nl
BTW-id NL002113456B87