Word jij onze nieuwe collega?"

Administratief Medewerker (m/v)
20-24 uur

Ben jij bekend met de administratie van een MKB bedrijf? Heb jij goede kennis van de Nederlandse en Engelse taal? Werk je graag secuur en zelfstandig? Word dan de nieuwe administratief medewerker bij Tienmorgen Advies B.V. 

Bedrijfsomschrijving:
Tienmorgen Advies B.V. is een adviesbureau op het gebied van duurzaamheid. Wij adviseren bedrijven, instanties en gemeenten op het gebied van duurzame bedrijfsvoering en kostenbesparingen. Dit bereiken we door samen met de klant een plan van aanpak te maken waarin staat hoe het beste rendement bereikt kan worden. Denk hierbij aan subsidies, lagere energiekosten, lager energieverbruik en/of energieneutraal ondernemen. Tienmorgen Advies B.V. is een platte organisatie met een open bedrijfscultuur. Je komt te werken in een klein team waar we naar elkaar omzien en elkaars mening respecteren. Er heerst een informele (werk)sfeer, waarin jouw mening ook telt.

Werkzaamheden:
 Als administratief medewerker bij Tienmorgen Advies B.V. in Hardinxveld werk je samen met 4 andere collega's. Je bent grotendeels bezig met het kritisch doorlezen van adviesrapportages voor diverse klanten, waaronder MKB, grootbedrijf, Gemeenten enzovoort. Dit kan variëren van 80 tot soms wel 300 pagina's. Het is dus belangrijk dat je het écht leuk vindt om te lezen en te controleren op juistheid van de Nederlandse taal. Verder controleer je offertes en andere correspondentie (grammaticaal, zinsopbouw, spelling etc).

Verder heb je regelmatig klantcontact m.b.t. het maken van afspraken binnen projecten. Het gebeurt ook dat je klantgegevens moet opvragen. Een klein deel van je rol ben je bezig met het inboeken van inkoop-/ en verkoopfacturen. Dit valt ook te leren, mocht je hier nog geen ervaring mee hebben. 

Als administratief medewerker bij Tienmorgen Advies B.V. ben je ook verantwoordelijk voor een stuk voorraadbeheer van TiMoPlus. TiMoPlus is het (energie)managementsysteem. Je maakt hier ook wachtwoorden voor aan en je beheert serienummers. Voor totaal 4 medewerkers houd je de personeelsadministratie bij. Denk hierbij aan verlof, ziekteverzuim, mutatief, autoregeling enzovoort.

Geboden wordt:

Direct een vast contract (onbepaalde tijd) bij Tienmorgen Advies B.V.
Bruto maandsalaris tot € 3.200,- bruto per maand o.b.v. 40 uur per week (afhankelijk van leeftijd en ervaring).
Werkweek van 20 tot 24 uur per week, dagen en tijden in overleg.
Reiskostenvergoeding van € 0,23 per km.
25 vakantiedagen o.b.v. fulltime.
Eigen bedrijfsreglement.

Gevraagd wordt:
Afgeronde MBO4 opleiding (voorkeur richting administratief/financieel).
Eervaring binnen de administratie of financiële administratie.
Uitstekende kennis van de Nederlandse taal (zinsopbouw, grammaticaal, spelling , enzovoort).
Goede kennis van de Engelse taal in woord en geschrift.
Je herkent jezelf in secuur, onafhankelijk en bent bereid (veel) nieuwe dingen te leren.

Interesse?
Tienmorgen Advies heeft de werving en selectie voor deze vacature uitbesteed aan RIX Werving & Selectie. Wil je solliciteren of wil je meer informatie?

Tienmorgen Advies

Adres & contact

Vlietstraat 5-7
3371 SX Hardinxveld-Giessendam

Telefoon 0184 - 633 875
E-mail info@tienmorgenadvies.nl
BTW-id NL862640209B01