TiMoPlus, het energiemanagementsysteem van de toekomst op de Vakbeurs Energie

Vandaag over 5 weken vindt de Vakbeurs Energie plaats! Wij zijn druk bezig met alle voorbereidingen die een beurs met zich meebrengt. Het aantal onderwerpen op deze beurs om over van gedachten te wisselen, zoals de noodzaak van de energietransitie, de investeringen in zonne-energie en CO2-reductie, zijn te veel om op te noemen. Met ons uitgebreide dienstenpakket en TiMoPlus staan wij in het centrum van alle nieuwe ontwikkelingen bij deze thema's. U kunt zich gratis voor deze beurs aanmelden.

TiMoPlus kan onder andere toegepast worden voor:

- Monitoring en bewaking: dit is bij veel branches een erkende verplichte maatregel uit het Activiteitenbesluit Milieubeheer.
- Meten van processen: u kunt de energiekosten en het productieverlies per productieproces in kaart brengen.
- Bewaking opwekking van zonnepanelen: defecten in uw PV installatie worden direct gesignaleerd.
- Bewaking HACCP: te hoge temperaturen in koel- en vriescellen worden direct gesignaleerd.
- CO₂-meting en luchtkwaliteit: het binnenklimaat (ventilatie, CO2-concentratie) kan hierdoor in de gaten gehouden en geregeld worden.
 - Legionellapreventie: door bewaking van de meest kritische punten wordt er minder water verbruikt en energie bespaart.
- Regelen en schakelen van installaties: bij hoge teruglevering kunnen bijvoorbeeld laadpalen, warmtepompen en energieopslag geschakeld worden. Zonnepanelen kunnen teruggeregeld worden.
- Verrekening van energiekosten: bewoners zien het energieverbruik, de kosten kunnen op eenvoudige wijze doorberekend worden.
- Energiemanagement: u voorkomt hoge piekbelastingen in uw installatie.

Met TiMoPlus, aangevuld met ons uitgebreide dienstenpakket, kunnen wij u een oplossing op maat bieden. Voor alle wensen en wettelijke plichten van uw organisatie op het gebied van duurzaamheid staan wij voor u klaar.

Vakbeurs Energie 2021

Wilt u meer weten? 

Registreer u dan gratis (uiterlijk 11 oktober 2021) via onderstaande link.

Wij zouden het leuk vinden u te ontmoeten op onze stand 06.B040.

Bent u niet in de gelegenheid om de Vakbeurs Energie te bezoeken, neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.

Adres & contact

Vlietstraat 5-7
3371 SX Hardinxveld-Giessendam