Tienmorgen Advies is deelnemer aan het MVO expertpanel

Het MVO Expertpanel is zomer 2013 opgericht door de Erasmus School of Accounting & Assurance en de Erasmus School of Economics. Het MVO expertpanel biedt de mogelijkheid om MVO professionals en besluitvormers te bevragen over de stand van zaken, trends, kansen en uitdagingen op het gebied van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen en duurzaamheid.

De reacties van de panelleden, waaronder Tienmorgen Advies, kunnen leiden tot nieuwe inzichten, aanzet geven tot nieuw onderzoek en nieuwe informatie die wordt gebruikt in het Executive Program CSR. Het MVO Expertpanel beantwoordt eens per kwartaal een korte vragenlijst over een specifiek onderwerp. Momenteel heeft het MVO Expertpanel circa 200 leden. Het MVO Expertpanel bestaat uit MVO professionals en besluitvormers uit het bedrijfsleven, de overheid, belangenorganisaties, de not for profit, ontwikkelings- en goede doelen organisaties.

MVO expertpanel

Wie zijn de andere deelnemers?

Deelnemers zijn voornamelijk CEO/algemeen directeur en MVO of CSR managers van ondermeer de AEX/AMX bedrijven en organisaties uit het professionele netwerk van de betrokkenen.

Zij zijn allen actief in besluitvorming en/of advies rond Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Ook (oud) docenten en alumni van het Executive Program CSR maken deel uit van het MVO Expertpanel.

Adres & contact

Vlietstraat 5-7
3371 SX Hardinxveld-Giessendam