Subsidies voor iedereen

Subsidie voor iedereen, zowel voor organisaties als consumenten. Dat klinkt wel erg ongeloofwaardig. Veel eindgebruikers waar wij mee spreken, denken dat er geen subsidie is of dat het de moeite niet is. Niets is minder waar. Het loont de moeite om extra aandacht te besteden aan subsidies. Veel organisaties en consumenten laten door onwetendheid veel geld liggen als het gaat om investeringen in verschillende segmenten.

Alle regelingen hebben tot doel om eindgebruikers te bewegen tot actie. Dit kan gericht zijn op onder andere het gebied van innovatie, energiebesparing, milieuvoordelen, verbetering binnenklimaat, vervoer, infra, groen, processen, woningen, utiliteit, installaties, niet product gerichte subsidies en ga zo maar door.

Daarnaast zijn er regelingen die bedoeld zijn voor bepaalde doelgroepen. Dat wil niet zeggen dat andere doelgroepen altijd worden uitgesloten maar dat de daadwerkelijke subsidie daardoor voor andere doelgroepen wel lager kan uitvallen.

Het verhaal subsidie gaat dus veel verder dan alleen weten welke mogelijkheden er zijn, hoeveel subsidie je kunt krijgen en onder welke voorwaarden u een bepaalde subsidie kunt ontvangen. 

Ziet u door de bomen het subsidiebos niet meer? Maak daarom niet dezelfde fout als vele anderen en geef het subsidietraject uit handen aan Tienmorgen Advies. Wij houden ons dagelijks bezig met dit onderwerp.

Wij kunnen dit subsidieproces voor u verzorgen, zodat u op voorhand weet waar u aan toe bent en geen geld misloopt bij investeringen. Stuur ons een mail met het product of de innovatie en wij beoordelen of er mogelijkheden zijn en vragen de subsidie voor u aan.  

Subsidie

Adres & contact

Vlietstraat 5-7
3371 SX Hardinxveld-Giessendam