Last van torenhoge energietarieven?

De energietarieven zijn op dit moment extreem hoog. Organisaties die de tarieven niet hebben vastgezet of waarvan het contract dit jaar afloopt en nog niet hebben ingekocht, zien de energiekosten explosief stijgen. Weet u hiermee om te gaan?

We krabbelen langzaam uit de coronacrisis. Hierdoor is de wereldwijde vraag naar gas sterk gestegen. Gelijktijdig is in Nederland besloten om de gaskraan grotendeels dicht te draaien. Onder andere door deze ontwikkelingen is de stijging van de energiefacturen momenteel hoger dan ooit tevoren, namelijk wel minimaal verdriedubbeld.

Had ik mijn torenhoge energietarieven kunnen voorkomen?

Dit is een vraag die ons op dit moment vaak gesteld wordt. Als u uw tarieven op het juiste (lage) moment had vastgezet was er geen vuiltje aan de lucht geweest. Maar zonder kennis van de energiemarkt kunt u als eindgebruiker bijna niet bepalen wanneer u uw tarieven moet vastzetten. Dit is echt specialistenwerk. Tienmorgen Advies B.V. heeft alle tarieven al voor de prijsverhogingen vastgezet zodat onze klanten geen nadeel hebben van de torenhoge tarieven.

Energie Monitoring en Bewaking

Wat moet ik doen?

U heeft nu te maken met een sterke kostenstijging ten gevolge van de tarieven. U vraagt zich nu misschien af:"Wat moet ik doen? Een vast- of variabel contract kiezen? En welke risico’s en gevolgen brengt dit met zich mee?"

Mocht uw energiecontract dit jaar aflopen en twijfelt u bij het afsluiten van het nieuwe contract? Onze adviseurs kunnen u hierover het beste adviseren en begeleiden, want iedere organisatie is uniek. Een contract op maat, bij de leverancier die bij uw situatie past, is de beste keuze.

Adres & contact

Vlietstraat 5-7
3371 SX Hardinxveld-Giessendam