Duurzaamheidsmeter
 De meetlat van uw (duurzame) organisatie.

Waar staat u op het gebied van duurzaamheid? Voldoet u aan wet- en regelgeving? Zijn er besparingen mogelijk? Vul de duurzaamheidsmeter in en u weet meteen hoe uw organisatie ervoor staat.

Kent u ook dat gevoel van: “Duurzaamheid dat begrip ken ik nu wel. We hebben al geïnvesteerd in duurzaamheid en besparen al energie. Maar laat ik geen geld liggen? Loop ik geen risico op boetes of extra investeringen ondanks alles wat onze organisatie al heeft uitgevoerd? Kortom is onze organisatie wel echt goed op weg?”

U bent echt niet de enige met dergelijke vragen. Als we kort samenvatten wat wij in gesprekken met potentiële klanten horen, is dit vaak de strekking van de vragen. 

Natuurlijk is iedere organisatie op haar manier aan de slag gegaan met duurzaamheid. Zonnepanelen zijn geplaatst, ledverlichting is aanwezig en er is een nieuw inkoopcontract afgesloten. Maar net als met iedere markt is kennis het begin van (financiële) zekerheid.

Als we naar het thema duurzaamheid kijken, zien we een veelvoud aan onderwerpen die u geld kunnen opleveren. Ook kunnen deze thema’s u dwingen tot investeringen die u nu niet wilt of kunt maken. Als u echt (financiële) zekerheid wilt, is een lange studie of zeer veel googelen uw voorland. Het kan echter ook anders……

Tienmorgen Advies wilt u namelijk graag op weg helpen. Op basis van onze ervaring hebben wij een eenvoudige tool ontwikkeld. Met het invullen van deze duurzaamheidsmeter krijgt u snel inzichtelijk in hoeverre uw organisatie voldoet aan de huidige wet- en regelgeving en ziet u wat er mogelijk is voor u. Daarnaast kunt u zien of er besparingen te realiseren zijn. Wie wilt dat nou niet?!

U heeft ongeveer 5 à 10 minuten nodig om de vragen in te kunnen vullen. Per categorie krijgt u te zien hoe u er voor staat en of er nog mogelijkheden en verplichtingen voor uw organisatie zijn. 

Met de duurzaamheidsmeter - de meetlat van uw (duurzame) organisatie helpt Tienmorgen Advies u graag een stukje verder!

Duurzaamheidsmeter

Heeft u na het lezen van dit artikel of het invullen van de duurzaamheidsmeter vragen? Neem gerust contact op.

Adres & contact

Vlietstraat 5-7
3371 SX Hardinxveld-Giessendam