Inspelen op de beperkte netcapaciteit."

Regelen en schakelen van installaties

Door het snel groeiende aandeel duurzame energie raakt het elektriciteitsnet steeds verder overbelast. De situatie verslechtert per dag.  Op steeds meer plaatsen in Nederland wordt de teruglevering aan banden gelegd. Ook de vergroting van een aansluiting voor de levering van elektriciteit staat onder druk. U zal meer moeten gaan schakelen om slim om te gaan met uw beschikbare capaciteit en zo uw teruglevering te beperken/voorkomen. 

In de afbeelding hieronder is de beschikbare netcapaciteit voor levering en teurglevering weergegeven. Overal waar de kaart geel, oranje of rood kleurt, zijn beperkingen in het elektriciteitsnet. Let op... deze afbeelding is een momentopname. In werkelijkheid kunnen er veel meer beperkingen zijn.

Met TiMoPlus kunt u warmtepompen, laadpalen, accu’s/energieopslag en overige energieverbruikers. inschakelen. Ook het terugregelen/uitschakelen van zonnepanelen is mogelijk. Schakelingen maken op bais van bijvoorbeeld temperatuur of  CO2 behoort eveneens tot de mogelijheden.

Het energiemanagementsyteem TiMoPlus is vrij programmeerbaar en wordt op bais van uw wensen aangepast. U bepaald welke groep er als eerste geschakeld moet worden. en wanneer de zonnepanelen teruggeregeld moeten worden.

Met TiMoPlus haalt u het energiemanagementsysteem van de toekomst in huis.

Capaciteitskaart Nederland

Energiemanagement

Heeft u geen tijd of kennis om de bewaking van het energieverbruik zelf uit te voeren? 

Tienmorgen Advies B.V. kan u hierin volledig ontzorgen. 

Interesse? Neem contact op!

onafhankelijk • eerlijk • betrokken

Telefoon: 0184 - 633 875
E-mail: info@tienmorgenadvies.nl

Contactformulier

Adres & contact

Vlietstraat 5-7
3371 SX Hardinxveld-Giessendam

Telefoon 0184 - 633 875
E-mail info@tienmorgenadvies.nl
BTW-id NL862640209B01